Kauan odotettu LeBron Jamesin paluu Clevelandiin ei toteutunut aivan odotetulla tavalla. New York Knicks haki maukkaan vierasvoiton Ohiosta. James ei päässyt aivan parhaimpaansa ja upotti ottelussa 17 pistettä. New Yorkin tehokkain oli 22 pistettä upottanut Carmelo Anthony.

Los Angeles Clippers aloitti kautensa niukalla voitolla Oklahoma City Thunderista. Blake Griffin (23) ja Chris Paul (22) johdattivat tulitusta. OKC:lta isoon rooliin nousi 32 pistettä tehnyt Perry Jones. OKC:n tilannetta ei helpottanut Russell Westbrookin loukkaantuminen ottelun alussa.

John Wall johdatti 30 pisteellä ja 12 syötöllä Washingtonin selvään voittoon Orlandosta. Minnesota avasi voittotilinsä Detroitin kustannuksella ja Dallas kaatoi selvästi Utahin.

NBA:n yön tulokset:
Orlando-Washington 98-105
Minnesota-Detroit 97-91
Cleveland-New York 90-95
Dallas-Utah 120-102
Clippers-Oklahoma City 93-90