Minnesota Timberwolves on kiinnittänyt espanjalaisen takamiehensä Ricky Rubion pitkällä ja rahakkaalla sopimuksella riveihinsä. Rubio on allekirjoittanut seuran kanssa neljän vuoden ja 55 miljoonan dollarin jatkosopimuksen.

Rubio tunnetaan yhtenä NBA:n parhaista syöttäjistä, mutta hänen sopimukseensa on liitetty porkkana myös heittopelaamisen parantamiseksi, sillä hänen sopimuksensa arvo nousee miljoonalla jos hän yltää tiettyyn heittoprosenttiin.

Neljättä kauttaan NBA:ssa pelaava Rubio nousee ensi kaudesta lähtien NBA:n takamiesten palkkaeliittiin, sillä hän tulee tienaamaan enemmän kuin muun muassa Tony Parker, Stephen Curry, Kyle Lowry sekä Ty Lawson.

Kolmen kautensa aikana hän on tehnyt keskimäärin 10,1 pistettä, antanut 8,1 korisyöttöä ja napannut 2,3 riistoa, mutta heittänyt pelitilannekorinsa ainoastaan 37 prosentin tarkkuudella sisään.