Tampereen Pyrintö kohtasi torstai-iltana Pyynikillä BBL:n huippuottelussa Tallinnan Kalev/Cramon. Pyrintö nousi 15 pisteen takaa ohi ja piti johtoa nimissään vielä 50 sekuntia ennen loppua, mutta Kalevin rutiini oli lopussa kuitenkin liikaa. Virolaiset kuittasivat lopulta 87-81-voiton.

Pyrinnön mukaan hiljattain liittynyt Will Harris kuului joukkueen parhaimmistoon ja nautti debyytistään tappiosta huolimatta.

– On mukavaa tulla Pyrintöön, tämä on hyvä joukkue. Meiltä puuttuu edelleen yksi pelaaja, mutta kautta on vielä paljon jäljellä. Minulle on tilastoja tärkeämpää päästä nyt Pyrinnön systeemiin sisälle ja oppia tuntemaan joukkuekaverit. Kalev on todella hyvä joukkue, jossa on NBA- ja Euroliiga-tason pelaajia. He tulivat tänään todella kovaa peliin, Harris pohti ottelua Pyrinnön sivuilla.

Päävalmentaja Pieti Poikola kaipasi joukkueeltaan kovuutta etenkin avauspuoliskolla.

– Aina kun kohtaa näin kovan joukkueen, ensimmäinen puoliaika menee pelin kovuuteen totutellessa. Se ei enää yllätä, kun on tarpeeksi näitä pelejä takana. Olimme ensimmäisen puoliajan koko ajan jäljessä. Emme uskaltaneet toteuttaa omaa peliä, mikä ei ole meidän identiteettimme mukaista. Puoliajalla sovittiin, että teemme omia juttuja ja jos hävitään, niin hävitään sitten niihin. Lopussa voitto oli omissa näpeissä. Kokemuksen puute tiukoista otteluista kuitenkin näkyi. Emme olleet riittävän teräviä ansaitaksemme voittoa, Poikola harmitteli.