Tampereen Pyrintö kärsi lauantai-iltana 80-89-vierastappion Kouvolan Kouvojen vieraana.

Kouvot vei ottelun alun selvästi nimiinsä eikä Pyrintö siitä enää noussut. Tamperelaiset nousivat mukaan taistelemaan voitosta, mutta se ei aivan riittänyt loppuun saakka.

– Tulimme otteluun aivan liian löysällä asenteella ja Kouvot rankaisi välittömästi. Paransimme kuitenkin toisella jaksolla ja pääsimme otteluun mukaan. Teimme kuitenkin edelleen paljon merkkausvirheitä, joista Kouvot rokotti kerta toisensa jälkeen. Olimme pelissä hyvin mukana vielä viimeiselle jaksolle lähdettäessä, mutta sitten tapahtui jälleen muutama ratkaiseva nukahdus. Puolustus ei pysynyt tänään kasassa kuin 20 minuuttia, jonka lisäksi vapaat heitot olisi pitänyt pystyä pistämään sisään, 16 pistettä ottelussa pussittanut Antero Lehto mietti Pyrinnön sivuilla.