Tampereen Pyrintö kohtaa tiistaina Pyynikillä liettualaisen Pieno Zvaigzdesin. Joukkueet kohtasivat lokakuun lopulla ja pelipaikkana oli Pasvalys, Liettua.

Pyrintö oli lähellä napata arvokkaan vierasvoiton, mutta kotijoukkue venyi viime sekunnilla tasoihin ja vei ottelun lopulta jatkoajan jälkeen nimiinsä lukemin 76-74.

Pyrinnöllä on allaan tappio Korisliigassa Kouvoille ja hakee nyt parannusta Baltian liigassa.

– Meillä on kasvojen pesun paikka. Lauantaina Kouvolassa poikkeuksellisen monelle pelaajalle sattui huono ilta puolustuspäässä ja jalat eivät liikkuneet. En osaa sanoa mistä tämä johtui, mutta ehkä emme yksinkertaisesti palautuneet edellisestä matsista tarpeeksi nopeasti, Pieti Poikola pohtii Pyrinnön sivuilla.

Poikola tietää tulevan vastustajan kovuuden, mutta luottaa kotiyleisön voimaan.

– Tiistain vastustajaa vastaan pelasimme viimeksi hyvin 38 minuuttia ja meillä oli kaikki mahdollisuudet voittaa ottelu. Nyt kotikenttä ja kotiyleisö toivottavasti antaa ratkaisevan tuen voittoon. Toivon mukaan saamme myös tiistaina lopullisen kokoonpanon kentälle. En halua selitellä, mutta jatkuvat muutokset tietysti vaikuttavat pelaamiseen. Nyt pitää vain toivoa, että lopullinen paketti on vihdoin kasassa ja pääsemme rauhassa rakentamaan peliä kohti kevättä, Poikola miettii.