Kobrat otti tärkeän voiton kaataessaan lauantaina kotonaan Hongan ja Kataja haki sen sijaan pisteet Salosta.

Kobrat nappasi 88-84-kotivoiton Hongan kustannuksella. Honka vei ottelun alkua, mutta Kobrat nousi kantaan ja kolmannen neljänneksen lopulla ohi eikä luovuttanut enää johtopaikkaansa. Honka oli vielä 15 sekuntia ennen loppua kahden pisteen päässä, mutta ottelun hahmo Paul Carter upotti varmasti molemmat vapaaheittonsa sisään loppuhetkillä sinetöiden lapualaisten voiton. Carter heitti ottelussa 31 pistettä ja otti päälle vielä 13 levypalloa. DJ Richardson lukeutui myös Kobrien onnistujiin 19 pisteellä, Juho Nenonen heitti 11 pinnaa ja Juho Nenonen 10. Hongan tehomies oli 23 pistettä sukittanut Ronnie Clark. Emmanuel Ubilla heitti 18, Ike Udanoh tilastoi 16/10 ja Villematti Kopio sai kasaan 14 pistettä.

Kataja katkaisi pitkän tappioputkensa ottamalla 82-75-vierasvoiton Vilppaasta. Kataja hallitsi ottelua alusta lähtien ja johti ottelua parhaimmillaan 15 pisteellä. Joensuulaiset pystyivät pitämään isännät loitolla koko ottelun ajan eikä Katajan voitto ollut juuri uhattuna.

Katajan Ken Horton oli kovassa heittovireessä upottaen kuusi kolmosta kahdeksasta yrityksestä ja keräten 29 pistettä ja 11 levypalloa. Teemu Rannikko maestroi 21 pinnaa jotka kaikki tulivat kolmosilla. Kaksikko vastasikin kaikista Katajan onnistuneista kolmosista. Lisäksi Tommi Huolila keräsi 12 pistettä ja Tom Knight 11. Alkukaudella hurjia pistemääriä heittänyt Robert Arnold jäi tällä kertaa viiteen pisteeseen.