Maanantaina Tallinnaan matkustanut Pyrintö hakee tiistaina Baltian liigassa revanssia Kalev/Cramosta. Joukkueiden ensimmäinen kohtaaminen päättyi Pyynikillä virolaisten 87-81-voittoon.

Tampereen Pyrinnön päävalmentaja Pieti Poikola totesi ennen Kalevin Pyynikin visiittiä, että joukkue on kovin vastustaja, jonka Pyrintö saa Korisliigan tai Baltian liigan runkosarjassa Tampereelle. Kovuus ja rutiini näkyi Pyynikillä etenkin ottelun ratkaisuhetkillä, kun Kalev nousi viime hetkillä tappioasemasta vierasvoittoon.

– Tallinnan Kalev on kaiken kaikkiaan erittäin kokonaisvaltainen koripallojoukkue, mikä ei tosin ole ihme, onhan sen budjetti 2,5 kertaa meitä suurempi. Sen puolustus on fysiikassa ja myös taktiikassa selkeästi edellä kaikkia Korisliiga-joukkueita. Samaa voidaan sanoa sen hyökkäyksestä. Joukkue on erittäin iso, mutta myös taitava ja urheilullinen. Kaikki pelaajat osaavat heittää ja syöttää palloa. Sieltä löytyy muutama huipputaitava yksilö. Kalev rankaisee välittömästi puolustuksemme virheistä, kommentoi päävalmentaja Pieti Poikola Pyrinnön sivuilla.

Pyrinnöltä puuttuu muutaman viikon sivussa alaraajavamman vuoksi oleva, joukkueen paras pistemies, Antero Lehto.

– Emme silti lähde pää puskassa Tallinnaan pelaamaan. Osoitimme kotipelin toisella puoliajalla, että meillä on kaikki mahdollisuudet kaataa Kalev. Meidän on myös osoitettava tuo käytännössä, mikäli haluamme vakavasti taistella Baltian liigan mitalisijoista, lisää Poikola