Korisliigassa on ohjelmassa neljä kovaa ottelua perjantaina.

Kataja saa kotikentälleen vastaansa Korikobdat, kun Vilpas haastaa Bisonsin Loimaalla. Sarjakärki KTP saa kotikentälleen jumbojoukkue Seagullsin. Neljännessä kohtaamisessa Kouvot yrittää saada huonoon vierastilastoonsa koristusta Pyrinnön kustannuksella.

Kouvot ja Pyrintö kohtasivat pari viikkoa sitten Kouvolassa ja silloin Kouvot oli vahvempi. Pyrintö lähteekin hakemaan nyt revanssia.

– Pelasimme juuri äskettäin Kouvoja vastaan. Aina tällaiset pikaiset jälleennäkemiset ovat ainakin valmennuksen näkökulmasta erittäin kiinnostavia, sillä se mittaa joukkueen kykyä oppia virheistä ja asettaa myös pelaajille erilaisen haasteen. Etenkin Kouvot on hyvä vastus tällaiseen peliin, sillä heidän tekeminen on erittäin organisoitua ja laadukasta varsinkin hyökkäyksessä, Poikola kehuu Pyrinnön sivuilla.

– Edellisessä kohtaamisessa olimme koko ottelun ajan ottavana osapuolena. Varsinkin ensimmäisessä erässä tulimme pääosin kaksi syöttöä Kouvojen palloscreenhyökkäystä perässä. Vaikka pieni taktinen muutos palloscreenin puolustamisessa ottelun aikana pelasti meidät täydelliseltä selkäsaunalta, kilpailu voitosta oli lähinnä kosmeettista.

– Tuon ottelun jälkeen olemme vetäneet muutamia erittäin laadukkaita harjoituksia, joten tekemisemme on varmuudella paremmalla tasolla. Se on sitten toinen kysymys riittääkö se erittäin vahvaa Kouvojen joukkuetta vastaan.