Korisliigassa pelataan sunnuntaina kaksi peliä. Lahdessa Namika isännöi Kouvoja ja Honka saa vastaansa kärkijoukkue KTP:n.

Honka lähtee KTP:tä vastaan kahdeksan päivän harjoittelutauon jälkeen. KTP sen sijaan kohtasi toissapäivänä Seagullsin ja nappasi niukan voiton. Honka on ollut kotikentällään viime otteluissa vahva voittaen neljä peräkkäistä kotiottelua, joten kotkalaisilla ei ole tiedossa helppoa urakkaa.

Lahdessa nähdään mielenkiintoinen ottelu, kun Namika ja Kouvot iskevät yhteen. Namika on voittanut kolme edellisotteluaan ja lähtee vahvassa vireessä otteluun.

– Neljäs peli yhdeksään päivään ennen hieman pidempää pelitaukoa. Kouvojen kokoonpanossa on uusi pelaaja, joka on tuttu nuorisomaajoukkueiden peleistä. Ollaan valmisteltu vaihtoehtoisia pelisuunnitelmia vastustajan kokoonpanon mukaan. Ensimmäisessä keskinäisessä kohtaamisessa hävisimme levypallot pahasti. Molempien pelaaminen on kehittynyt siitä, mutta edelleen levypallopeli ja pelivälineen hallinta ovat tuloksen kannalta ratkaisevia, Namikan päävalmentaja Ilkka Palviainen pohdiskelee Kouvojen sivuilla.

Kouvojen päävalmentaja Jyri Lehtonen tiedostaa Namikan vahvuuden.

– Meillä oli peli perjantaina, Namikalla keskiviikkona, joka antaa heille pienen edun. Namikan kolmen peräkkäisen voiton takuuna on ollut neljännen erän vahva puolustuspeli ja Bennermanin hyökkäyspään ratkaisut.