Lauantain ottelussa Lapualle saapuu kauden hienosti aloittanut Namika Lahti. Lapualaiset haluavat palata voittojen tielle viikolla koetun Seagulls-tappion jälkeen.

Kobrat kärsi edellisillä kierroksilla kaksi vierastappiota, kun Kataja oli parempi pistein 85­73 ja Seagulls 69-60. Edellisessä kotiottelussa kaatui Honka numeroin 88­84. Kobrat sai myös huonoja uutisia, kun magneettikuvauksissa Tuomas Viertolalla todettiin vamma, joka estää pelaamisen. Tarkasta toipumisajasta ei vielä ole ennustetta vaan tutkimukset jatkuvat ensi viikolla. Muuten joukkue on kunnossa ja uhkuu pelihaluja sekä paluuta voittojen tielle.

– En oikein tiedä mitä meille tapahtui Helsingissä kolmannella jaksolla. Ennen sitä ja sen jälkeen olimme hyvin ottelussa mukana, mutta ero kasvoi liian suureksi emmekä enää pystyneet haastamaan. Nyt on pari päivää sulateltu tappioita ja keskitytty kotipeliin. Lahti on hyvä joukkue ja pelannut erittäin hyviä pelejä. Meidän pitää saada oma tekeminen kuntoon koko 40 minuutin ajaksi niin meillä on hyvät mahdollisuudet pitää pisteet Lapualla, Kobra-valmentaja Nenad Stefanovic kertoo seuran sivuilla.