Karhu lähtee kurottamaan kohti Korisliigan kärkeä jälleen lauantaina, kun se vierailee Tampereella.

Korisliigan viime kauden mestari Tampereen Pyrintö majailee sarjataulukossa nyt sijalla neljä. Pyrintö on eurokiireiden takia pelannut Korisliigaa 12 ottelua. Voittoja niistä on kertynyt seitsemän ja häviöitä viisi. Baltian liigassa Pyrintö on ehtinyt pelata yhdeksän ottelua, joista se on voittanut neljä. Joten samassa ajassa, kun Karhu on pelannut Korisliigaan 13 ottelun verran, ovat tamperelaiset pelanneet jo 21 kovaa ottelua.

Karhun kannalta avaimeksi lauantaina muodostuu myös levypallopeli, sillä Pyrintö on pidettävä poissa hyökkäyspään irtopalloista. Jos Karhu saa levypallot puolustuksessa näppeihinsä, pääsee joukkue juoksupelillä haastamaan isännät.

– Vastassa erinomainen ja hyvin valmennettu kotijoukkue. Pyrintö on hakenut peliään syksyn aikana, johtuen vaihtuvuudesta joukkueen vahvistusrintamalla, sekä viime aikoina Lehdon puuttuminen on näkynyt joukkueen pelaamisessa varsin paljon. Meidän pitää hallita jälleen ottelun tempoa, levypallopelaamista sekä saada Pyrintö heittämään kättä vastaan mahdollisimman useasti. Mielenkiintoista on nähdä miten coach Pieti aikoo keksiä meidän korinaluspelaamisen kanssa. Jos he sumputtavat, niin meidän heittäjillä tulee olemaan iso vastuu ottaa hyvä heitto tai antaa pallo takaisin sisälle, kun Pyrintö on joutunut rotaatioon. Joukkue on terve ja valmis huomiseen otteluun, Karhun päävalmentaja Sami Toiviainen pohtii ottelun lähtöasetelmia seuran sivuilla.