Erik Murphyn edustama Austin Spurs pelasi tehokkaan viikonvaihteen NBA:n kehitysliigassa (D-League) kukistamalla perjantaina Idahon ja lauantaina Oklahoma Cityn. Joonas Cavénin Reno Bighornsille viikonloppu toi mukanaan voiton ja tappion.

Erik Murphy ehti heittää 11 pistettä ja haalia kolme levypalloa ennen virhetilinsä täyttymistä Austin Spursin 125–102 (68–40)-murskavoitossa Idahoa vastaan. Toisessa ottelussa Austin voitti jatkoajalla Oklahoma Cityn 119–117 (107–107, 61–49). Murphylle merkittiin 16 minuutissa kolme pistettä, kolme levypalloa ja syöttö.

Joonas Cavén oli virhevaikeuksissa Reno Bighornsin 134–144 (72–71)-vierastappiossa Idahoa vastaan perjantaina ja ehti 11 minuutissa kirjauttaa kaksi pistettä, riiston ja blokin. Lauantaina tasaista joukkuehyökkäystä esittänyt Reno kukisti Bakersfieldin jatkoajalla 135–131 (121–121, 60-57) Cavénin kirjauttaessa kuudessa minuutissa joukkueelleen kaksi levypalloa.