Kouvolassa nähtiin hieno kamppailu, kun Kouvot ja KTP iskivät yhteen sekä paikallishengessä että kärkikamppailun merkeissä. Täysi Mansikka-aho näki, kun KTP lähti kotimatkalle 88-76 (46-37)-voitto takataskussaan.

KTP oli heti alusta saakka vahva eikä antanut isäntien päästä peliin mukaan. Tauolla ero oli yhdeksän pistettä kotkalaisten eduksi. Kolmannella neljänneksellä Kouvot pääsi kantaan ja aloitti taistelun voitosta. Joukkueet menivät parin pisteen erolla aina kolmannen neljänneksen puoliväliin saakka jolloin KTP iski vielä yhden vaihteen sisään ja karkasi lopullisesti. Kotitappio oli Kouvoille kauden ensimmäinen.

Kotkalaisten LaMonte Ulmer oli vahvassa vireessä 25 pisteellä eikä Kenneth Simms jäänyt paljon huonommaksi 23 pisteen saldolla. Brandon Jefferson heitti 15 pistettä ja Michael Pounds 12. Kouvojen Jason Conley oli paras pistemies 19 pinnalla, vaikka hän kivitti kahdeksasta kolmosesta vain yhden sisään. Jonathan Jones jäi Conleystä pisteen päähän, mutta keräsi myös 11 levypalloa. Tuomas Hirvonen heitti 16 pistettä.