Kobrat pisti jenkin vaihtoon – uusi mies Kotkasta

© Kuva: Juha Tamminen

Kobrissa testissä ollut Trae Golden ei jatka enää joukkueen riveissä. Uutena miehenä lapualaisten riveihin tulee Cory Johnson, joka pelasi alkukauden KTP:n riveissä.

Johnson oli kotkalaisten mukana pääasiassa EuroChallengea varten, mutta pelasi myös yhdessä Korisliigan ottelussa – nimenomaan Kobria vastaan. Johnson vahvistaa lapualaisten rivejä, sillä joukkueella on pieniä huolia Stephen Lumpkinsin kanssa. Lumpkins on joutunut pelaamaan jo useamman ottelun pienten vaivojen kanssa. Kuvauksissa ei kuitenkaan ole löytynyt mitään vakavaa.

– Meille aukesi mahdollisuus saada Cory Johnson Kotkasta eikä asiaa tarvinnut sen kummemmin miettiä. Cory pelasi edellisessä ottelussa meitä vastaan ja antoi hyvät näytöt tilastoilla 16/6 runsaan 20 minuutin peliajalla. Cory on monipuolinen 4/3 paikan pelaaja joka pystyy myös heittämään kauempaa. Cory on pelikelpoinen jo Seagulls-ottelussa, mutta pelaaminen riippuu siitä millainen Lumpkinsin jalan kunto on ottelupäivänä. Sen sijaan Trae Golden ei ole enää joukkueen kokoonpanossa vaan on matkustanut takaisin rapakon taakse, manageri Markku Turja kertoo Kobrien sivuilla.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.