Korisliigassa pelattiin lauantaina neljä ottelua ja kaikissa kamppailuissa juhlivat vierasjoukkueet. Joensuun Kataja, Helsinki Seagulls, Loimaa Bisons ja Kauhajoen Karhu pääsivät kaikki kotimatkalle voitto taskussaan.

Iltapäivän ottelussa Joensuun Kataja kuittasi viime kauden finaalitappionsa ja otti Pyrinnöstä jo kauden toisen voittonsa. Kataja matkasi kotimatkalle 87-78. Kataja aloitti ottelun heti väkevästi ja vei ensimmäisen jakson nimiinsä kahdeksalla pisteellä ja vaikka Pyrintö kiri eron kolmeen taukoon mennessä, niin Kataja karkasi lopullisesti kolmannella neljänneksellä. Parhaimmillaan Kataja johti 16 pisteellä eikä Pyrintö päässyt missään vaiheessa kantaan.

Robert Arnold jatkoi jälleen hurjaa kauttaan kurittamalla Pyrintöä 30 pisteen edestä ja Ken Horton tilastoi tupla-tuplan 17 pisteellä ja 13 levypallolla. Teemu Rannikko heitti kuuden syötön lisäksi 12 pistettä ja samaan pääsi myös Tom Knight. Damon Williams oli Pyrinnön tilastoykkönen 23 pisteellä ja peräti 19 levypallolla Will Harris heitti 21, Antero Lehto 15 ja Tyrone Kent 10 pistettä.

Häntäpään taistossa Helsinki Seagulls haki selkeän voiton Lapuan Korikobrista lukemin 92-71. Helsinkiläiset toipuivat nopeasti isäntien 7-0-alusta, nousivat johtoon ja kasvattivat etumatkaansa tasaisesti. Ratkaisu nähtiin pitkälti kolmannella neljänneksellä, jonka Seagulls vei nimiinsä 30-17.

Vieraiden tehokkain oli 23 pistettä upottanut Deremy Geiger. Carl Lindblom kokosi 19 pistettä, joista 12 kolmosilla. Melsahn Besaben pistemäärä oli 18, minkä lisäksi hän raapi 10 levypalloa, mikä oli ottelun paras lukema yhdessä joukkuekaveri Antti Niskasen kanssa. Kotijoukkueen tehomies oli 18 pistettä heittänyt seitsemän levypalloa napsinut Paul Carter.

Lauantain suurinumeroisimman voiton nakutti Loimaan Bisons, joka jätti Tapiolan Hongan täysin vaille mahdollisuuksia. Pisteet matkasivat Loimaalle peräti lukemin 91-57. Bisons näytti kaapin paikan Tapiolassa jo avausneljänneksellä, jonka jälkeen vierasjohto oli 17 pistettä. Kahden tasaisemman neljänneksen jälkeen ero repesi lopullisesti lopussa.

Anthony Hilliard pussitti 27 pistettä, mikä oli kentän selkeästi korkein pistemäärä. Hongasta 19 pistettä heittänyt Anton Odabasi pääsi ainoana kaksinumeroisille lukemille. Joukkueitten heittotarkkuudessa oli todella suuri ero vieraiden hyväksi vapaaheittoja myöten. Kahden pisteen heittojen onnistumisprosentit oli vieraille 68-48 ja kolmen pisteen heitoissa 38-14.

Päivän tiukin koitos käytiin Salossa, jossa kotijoukkue Vilpas taipui Kauhajoen Karhulle lukemin 74-79. Kotijoukkue Vilpas oli vielä viimeisen neljänneksen alussa kolmen pisteen johdossa, mutta vieraiden vahva veto lopussa käänsi ottelun.

Kauhajokelaisten tehokaksikkona häärivät Jermont Horton ja Devonne Giles. Horton pussitti kentän korkeimman pistemäärän 23 ja Giles repi puolestaan peräti 13 levypalloa. Vilppaan osalta Duncan Darren 19 pisteellään oli tehokkain ja William Walker paras levypallomies kahdeksalla merkinnällään.