Viime yönä nähtiin todellinen herkkukamppailu, kun San Antonio ja Memphis venyttivät peliään aina kolmannelle jatkoajalle saakka. Vierasjoukkueet olivat muutenkin yön peleissä vahvoilla.

Memphis ja San Antonio kävivät klassikko-ottelun, joka on yksi tämän kauden parhaista. Varsinaisella peliajalla Memphis tuli kolmosella tasoihin seitsemän sekuntia ennen loppua, mutta Danny Green pudotti kolkin sisään, kun kaksi sekuntia oli jäljellä. Marc Gasol heitti kuitenkin lähes puolesta kentästä tasoituskolmosen summerin soidessa. Ensimmäisellä jatkoajalla Gasol nosti Memphisin jälleen tasoihin. Toisella jatkoajalla Memphisillä oli etulyöntiasema, mutta tällä kertaa Tim Duncan heitti vaikean heiton levyn kautta sisään summerin soidessa ja ottelu venyi kolmannelle jatkoajalle. Siinä Memphis oli lopulta vahvempi, kun Manu Ginobilin voittoyritys meni ohi. Memphisin Zach Randolph oli kova luu 21 pisteellä ja peräti 21 levypallolla.

Muuallakin vierasjoukkueet kävivät ryöstöretkellä, sillä Atlanta voitti Clevelandin, Phoenix Charlotten, Dallas Detroitin, Utah yllätti Miamin, vaikka Dwyane Wade heitti peräti 42 pistettä ja Houston voitti vieraissa jatkoajalla Denverin 41 pistettä heittäneen James Hardenin johdolla.

NBA:n viime yön tulokset:
Charlotte-Phoenix 106-111
Cleveland-Atlanta 98-127
Boston-Orlando 109-92
Detroit-Dallas 106-117
Miami-Utah 87-105
Toronto-Brooklyn 105-89
San Antonio-Memphis 116-117
Portland-Milwaukee 104-97
Clippers-Indiana 102-100
Denver-Houston 111-115