Korisliigassa pelataan tiistaina vuoden viimeiset kamppailut, kun edessä on viisi ottelua.

Lahti haastaa kotikentällään Bisonsin ja Pyrintö palaa joulutauolta kotikentällään kohtaamalla Vilppaan. Kouvot saa tuoreimman vahvistuksensa Matt Gibsonin riveihinsä, kun Kataja matkustaa Kouvolaan. Pääkaupungissa pelataan seudun paikalliskamppailu, kun Seagulls ja Honka iskevät yhteen.

Paikalliskamppailu nähdään jälleen kerran myös Pohjanmaalla ja kyseessä on jo kauden kolmas kohtaaminen. Karhu vei ensimmäisen Seinäjoella pelatun ottelun nimiinsä, mutta toissapäivänä Kobrat aiheutti Karhulle sen kauden ensimmäisen kotitappion. Tällä kertaa joukkueet iskevät yhteen Lapualle.

– Peli tulee olemaan varmasti hieman erilainen Kauhajoella, koska molemmat joukkueet ovat katselleet videoita ja korjaavat tiettyjen asioiden toteutusta. Edelleenkin me keskitymme enemmän oman pelimme kuntoon saattamiseen kuin Karhun tekemiseen, Kobrien päävalmentaja Nenad Stefanovic miettii seuran sivuilla.