KTP jatkoi hienoja otteitaan, kun se otti vierasvoiton Bisonsista. Kouvot palasi murskaavasti voittojen tielle.

KTP:n puolustus piti Bisonsin ahtaalla heti avausneljänneksellä antaen loimaalaisille vain yhdeksän pistettä. Bisons nousi kuitenkin peliin mukaan ja nousi johtoon kolmannella neljänneksellä. Ottelu ratkesi vasta loppuhetkillä vapaaheittoviivalla, kun Michael Poundsin ja heitto ei tärissyt vapaaheitoissa, vaan hän upotti heitot sisään ratkaisten voiton.

Brandon Jefferson upotti KTP:lle 18 pistettä, LaMonte Ulmer säesti 17. Kenneth Simms heitti 14 ja Pounds 13 joista peräti 10 tuli vapariviivalta. Bisonsin parhaina häärivät Roope Ahonen ja Ian Hummer, jotka molemmat pussittivat 16 pinnaa. Travis Nelson ja Anthony Hilliard kasasivat 15.

Kobrat palasi maan pinnalle kahden Karhu-voiton jälkeen, kun Kouvot murskasi vieraansa Mansikka-aholla 108-74. Kouvojen tehoviisikkona hääri Tuomas Hirvonen (23), Ville Kaunisto (21/11), Ilari Seppälä (20), Jason Conley (17/12) ja Jonathan Jones (15/10). Kobrat tukeutui amerikkalaiskolmikkoonsa, kun DJ Richardson heitti 21 pistettä, Paul Carter 17 ja Austen Rowland 13 pinnaa.