Dallas Mavericksin saksalaistähti Dirk Nowitzki nappasi lyhyen ajan sisään taas uuden päänahan NBA:n kaikkien aikojen tehtyjen pisteiden listalla.

Nowitzki on tämän kauden aikana napannut edeltään jo Hakeem Olajuwonin ja Elvin Hayesin pisteet ja viime yönä taakse jäi Moses Malone. Malone heitti uransa aikana 27 409 pistettä ja Nowitzki nousi hänen ohitseen ja saksalaisen kokonaissaldo on tällä hetkellä 27 412.

Seuraavana hänen tähtäimessään on Shaquille O’Neal, mutta hän on reilun 1100 pisteen päässä eikä Nowitzki siihen todennäköisesti yllä tällä kaudella. Hänellä on kuitenkin kaksi vuotta sopimusta jäljellä Dallasin kanssa. Mikäli hän jatkaa nykyisellä pistetahdillaan sopimuskautensa loppuun saakka, hätyyttelee hän listalla viidentenä olevan Wilt Chamberlainin 31 419 rajapyykkiä. Tällä hetkellä se on kuitenkin vielä varsin kaukana.