LeBron James työnsi päävalmentajansa David Blattin sivuun joukkueen edellisessä ottelussa, kun molemmat kävivät kuumana Jamesille vihelletyn hyökkääjän virheen takia. Clevelandissa on kerrottu hengen rakoilevan joukkueen ja valmentajan välillä ja tönäisy antoi vain lisää bensaa liekkeihin.

James ehätti kuitenkin vähätellä tapahtunutta, sillä hänen mukaansa tönäisyssä oli vain kyse valmentajan suojelemisesta, ettei hän valita itselleen teknistä varoitusta.

– Puhuin Eric Lewisille, yhdelle tuomareista ja coach Blatt alkoi kuumeta tilanteesta myös. Joten otin hänet pois tilanteesta, ettei hän saisi teknistä. Eli, suojelin vain valmentajaani, James totesi ottelun jälkeen.

Blatt oli suojattinsa kanssa samaa mieltä.

– Hän yritti suojella minua, etten saisi teknistä virhettä, Blatt komppasi.

Katso video tilanteesta täältä.