NBA:n siirtomarkkinoilla viime aikoina aktiivisesti häärännyt Boston Celtics jatkoi kaupantekoaan, kun se vaihteli pelaajia yhdessä Clippersin ja Phoenix Sunsin kanssa.

Celtics hankki Clippersistä takamies Chris Douglas-Robertsin sekä vuoden 2017 toisen kierroksen varauksen sekä Phoenixista laituri Shavlik Randolphin. Bostonista Clippersiin lähti Austin Rivers sekä Phoenix hankki Reggie Bullockin Clippersistä.

Rivers siirtyy näin isänsä Doc Riversin valmennukseen Clippersiin ja samalla heistä tulee NBA:n ensimmäinen isä-poika-valmennussuhde.

Austin Rivers oli vuoden 2012 kymmenes varaus, mutta hänen NBA-uransa ei ole lähtenyt liitoon. Hän pelasi viime viikkoon saakka New Orleansissa ennen kuin joukkue kauppasi hänet Celticsille, joka taasen siirsi hänet eteenpäin. Hänen uransa pistekeskiarvo on 6,9 ja hän on antanut 2,3 korisyöttöä ja ottanut 1,9 levypalloa. Ehkä hänen uransa lähtee nousukiitoon isän valmennuksessa?