Korisliigassa pelattiin kolme ottelua keskiviikkona. Voittoihin ylsivät Namika Lahti, Bisons sekä Seagulls.

Seagulls yllätti vieraskentällä Pyrinnön nappaamalla pisteet 78-69-voitolla. Ensimmäinen puoliaika oli tasaista pelaamista, mutta tauolle mentiin vieraiden viiden pisteen johdossa. Kolmannella neljänneksellä Pyrintö näytti ratkaisevan ottelun viemällä sen 22-11, mutta Seagulls pommitti viimeisellä neljänneksellä 32-17 vieden ottelun näin nimiinsä. Päätösneljänneksellä joukkueet menivät rinta rinnan aina muutama minuutti ennen loppua, mutta Seagulls repäisi 8-0 runin eikä Pyrintö siitä enää toipunut. Seagulls iski lopussa ratkaisun vapariviivalta napaten maukkaan voiton.

Seagullsin Melsahn Basabe oli hurjassa vireessä pussittaen 32 pistettä ja ottaen 14 levypalloa. Deremy Geiger heitti 20 pinnaa. Pyrintöä piti pystyssä Antero Lehto 27 pisteellä. Muut eivät kaksinumeroisiin yltäneet.

Bisons otti neljännen peräkkäisen voittonsa kukistaessaan Kobrat 79-74. Helpolla voitto ei kuitenkaan tullut, sillä Bisons käänsi ottelun itselleen vasta viimeisellä minuutilla. Vielä reilut kaksi minuuttia ennen loppua Kobrat johti viidellä pisteellä ja vielä seitsemän sekuntia ennen loppua joukkueet olivat tasoissa. Paul Carterin virhe sekä Austen Rowlandin teknisen virheen ansiosta Bisons pääsi kuitenkin Matti Nuutisen johdolla kuittaamaan voiton.

Nuutinen oli joukkueensa paras pistemies 17 pisteellä, mutta Bisons onnistui laajalla rintamalla. Kaksinumeroisiin ylsivät myös Anthony Hilliard (16), Travis Nelson (14), Antto Nikkarinen (12) sekä Ian Hummer (10). Kobrilta uusi vahvistus Cole Dickerson heitti 22 pistettä, Rowland 17 ja Juho Nenonen 13.

Namika Lahti ei antanut Vilppaalle mitään mahdollisuuksia, vaan piti pisteet kotonaan selvällä 80-55-voitolla. Namika karkasi jo avausneljänneksellä latoen taululle 22-10 lukemat. Vilpas ei toipunut siitä missään vaiheessa ja näin pisteet jäivät Lahteen.

David Gonzalvez takoi Namikalle 23 pistettä, Kevin Tiggs 14, Vesa Mäkäläinen 12 ja Ryan Wright 10. Vilppalta William Walker heitti 20, Jukka Kataja sekä Darren Duncan 11 pinnaa.