Tampereen Pyrintö katkaisi tappioputkensa Espoossa, kun joukkueen takamieskaksikko Antero Lehto (31/3/5) ja Bryan Hopkins (17/5/4) tulittivat kaaren takaa Hongan kumoon lukemin 103-90 (52-37).

Pyrintö aloitti ottelun vahvasti ottaen Hopkinsin hyvän heittovireen avulla johdon itselleen. Viidesti (5/9) ottelussa kaaren takaa osunut Hopkins onnistui ensimmäisellä kymmenminuuttisella kolmesti kolmen pisteen heitossaan ja johdatti vieraat 22-26 jaksovoittoon. Toisella jaksolla Pyrintö rymisteli kunnolla karkumatkalle vieden jakson 15-26 ja johtaen puoliajalle siirryttäessä 37-52.

Pyrintö vei myös kolmannen jakson nimiinsä (20-29) 11 pistettä jakson aikana heittäneen Lehdon johdolla ja Pyrinnön johto oli 30 minuutin jälkeen jo 57-81. Honka vei päätösneljänneksen itselleen 33-22, mutta ei noussut kuitenkaan hätyyttelemään Pyrintöä, jonka kauden toinen vierasvoitto kirjattiin lukemin 90-103.

– Olimme tehneet sarjassa ennen tätä ottelua keskimäärin 76 pistettä ja tänään teimme 103, joten siihen pitää olla ihan tyytyväinen ja on ylipäätänsä kiva taas muistaa miltä tuntuu voittaa. Tänään meillä oli tietyllä tapaa pakkovoiton paikka tai sitten olisi ollut vaikea keksiä, miten olisimme jatkaneet. Pelissämme oli tänään paljon hyvää. Olimme taktisesti kypsiä ja pysyimme hyvin puolustuskonseptissamme. Olemme saaneet nyt muutamia hyviä harjoituksia alle ja olimme pitkästä aikaa kaikki samalla sivulla. Tiukkojen tappioiden jälkeen meidän itseluottamus on hieman kärsinyt ja myös sen takia tämä oli äärimmäisen tärkeä voitto, Pyrinnön päävalmentaja Pieti Poikola miettii Pyrinnön sivuilla.