Kobe Bryantilla on ollut vaikeuksia myydä asuntoaan Newport Beachissa, sillä se on ollut kaupan jo elokuusta 2013 saakka. Nyt Bryant on joutunut laskemaan huvilansa hintapyyntöä jo kolmannen kerran.

Bryantin huvilassa on muun muassa haiallas, kauneushoitola ja valtavan kokoinen kuntosali. Lisäksi siihen kuuluu neljä makuuhuonetta, seitsemän kylpyhuonetta ja talon pinta-ala on noin 800 neliötä. Koko tontin koko on hulppeat 2000 neliötä Newport Beachin hienostoalueella.

Bryantin pyyntihinta oli aluksi 8 599 000 dollaria (n. 7,6 miljoonaa euroa), mutta nyt hintaa on pudotettu 6 995 000 dollariin (n. 6,18 miljoonaa euroa). Vaikka Bryant on alentanut hintaa, tekisi hän nykyhinnallakin ihan mukavan voiton, sillä hän osti sen vuonna 2002 neljän miljoonan dollarin hinnalla.

Jos Bryantin huvilan ostaminen kiinnostaa, niin siitä on nähtävissä kuvia Yahoon sivuilla.