Petteri Koposen huippuvire Himkissä sai jatkoa lauantaina Avtodor Saratovia vastaan. Myös Gerald Lee junior ja Samuel Haanpää olivat jälleen hyvässä tikissä.

Koponen heitti joukkueensa korkeimman pistemäärän 21, kun Himki hävisi yllättäen Avtodor Saratoville 76-101. Tappio oli Himkin toinen VTB-liigassa tällä kaudella. Koponen pelasi reilut 26 minuuttia ja pisteidensä lisäksi hän antoi kolme korisyöttöä.

Leen Ploiesti kukisti kotikentällään Steaua CSM Eximbankin 85-80. ”Junnu” oli jälleen mies paikallaan upottamalla 15 pistettä ja nappasi samalla kolme levypalloa.

Perjantaina Shawn Huffin Ludwigsburg otti tärkeän voiton kukistaessaan Trierin 74-69. Huff heitti 29 minuutissa kahdeksan pistettä ja vaikka pelitilanneheitot olivat hieman haussa (2p: 0/2, 3p: 1/6), niin vapariviivalta hän oli eleetön (5/6), kun hän sinetöi Ludwigsburgin voiton muutama sekunti ennen loppua.

Ruotsissa Samuel Haanpään Borås kukisti Ray Ailuksen Solnan selvästi 87-67. Haanpää urakoi reilussa 26 minuutissa 14 pistettä, kolme levypalloa ja neljä korisyöttöä.