Sasu Salin, Shawn Huff ja Samuel Haanpää olivat tulessa lauantai-iltana. Huff ja Haanpää pääsivät juhlimaan voiton merkeissä.

Haanpään Borås nappasi makoisan voiton, kun se kaatoi vieraskentällä kärkikamppailussa Södertäljen 82-79. Haanpää urakoi joukkueelleen 34 minuuttia ja saalisti sinä aikana yhdeksän pistettä.

Huffin Ludwigsburgin vahva vire sai jatkoa, kun se otti selvän 98-76-voiton Oldenburgista. Huff pelasi hieman vajaat 26 minuuttia ja heitti sinä aikana kolme kolmosta sisään viidestä yrityksestään. Yhdeksän pisteensä lisäksi hän saalisti kolme levypalloa.

Salinin Olimpija koki toisen kirvelevän tappion viikolla, kun se hävisi tällä kertaa Igokealle niukasti 77-83. Salin loukkaantui ottelun alkuhetkillä eikä hänen vammastaan ole vielä tarkempaa tietoa. Salin ehti pelata kolme ja puoliminuuttia ilman tehomerkintöjä.