Golden State pyyhkäisi mielestään Atlanta-tappion nopeasti palaamalla viime yönä voittojen tielle. Kotijoukkueet olivat ottelussa muutenkin vahvoilla.

New Orleansin tähtipelaaja Anthony Davis loukkasi olkapäänsä eikä Chicago käyttänyt tilaisuutta käyttämättä jyrätessään voittoon joukkueiden kohtaamisessa. Washington murskasi kotonaan Brooklynin ja Philadelphia nappasi kotivoiton Charlottesta. Dallas kukisti jatkoajan jälkeen Portlandin ja Milwaukee nappasi niukan kotivoiton Bostonista. Utahin Gordon Hayward heitti 30 pistettä, kun Jazz päihitti Sacramenton. Golden State ei antanut edellisen kärkikamppailun tuloksen vaikuttaa enää, kun se kukisti vieraissa New Yorkin.

NBA:n viime yön tulokset:
New Orleans-Chicago 72-107
Washington-Brooklyn 114-77
New York-Golden State 92-106
Philadelphia-Charlotte 89-81
Dallas-Portland 111-101
Milwaukee-Boston 96-93
Utah-Sacramento 102-90