Pitkään sivussa ollut Susijengi-takamies Mikko Koivisto palasi jälleen tositoimiin keskiviikkoiltana, kun Gordon Herbertin valmentama Frankfurt Skyliners kukisti EuroChallengen jatkosarjassa hollantilaisen Den Boschin vieraskentällä kahden jatkoajan jälkeen 94–92. Skyliners varmisti voitollaan paikkansa EuroChallengen kahdeksan parhaan joukossa.

Pitkin kautta erilaisista loukkaantumisista kärsinyt Koivisto teki jälleen paluun kentälle ja ehti pelata kuusi minuuttia kirjaten joukkueelleen yhden syötön ja kolme virhettä.

Voitollaan Skyliners varmisti paikkansa EuroChallengen kahdeksan parhaan joukkueen puolivälierissä. Skyliners päättää jatkosarjaurakkansa ensi viikolla Venäjällä Avtodor Saratovin vieraana ottelussa, joka määrittää jatkolohkon voittajan.

Puolivälierissä Skylinersin vastustajaksi ovat vahvimmin ehdolla Trabzonspor (Turkki) sekä Jenisei (Venäjä).