Korisliigaa pelataan viikonlopun aikana kolme ottelua. Sekä perjantain, lauantain että sunnuntain ohjelmassa on yksi ottelu kunakin päivänä.

Viikonloppu käynnistyy Helsingistä, kun Seagulls haastaa kovavireisen Bisonsin kotikentällään. Lauantaina Karhu hakee paluuta voittojen tielle Joensuussa Katajan vieraana ja sunnuntaina Kouvot ja Pyrintö iskevät yhteen.

Karhu otti keskiviikkona lukua Tapiolan Hongalta. Tappio tiivisti entisestään taistelua pudotuspelien kotiedusta. Kataja sen sijaan hävisi kovan taistelun jälkeen KTP:lle edellisottelussaan ilman loukkaantuneina olleita Teemu Rannikkoa ja Robert Arnoldia.

– Meillä vastassa erinomaisesti roolitettu joukkue. Heidän hyökkäyspelaamisensa on ollut hyvinkin vahvaa ja ennen kaikkea monipuolista. Puolustuspäässä on vaihdeltu miehen ja paikan välillä useasti pelien sisällä, joten meidän on pystyttävä reagoimaan näihin muutoksiin mahdollisimman jouhevasti, Karhun päävalmentaja Sami Toiviainen kehuu vastustajaa Karhun sivuilla.

– Sarjan paras jenkki Reggie Arnold on varmasti kaikkien joukkueiden koetin kivi. Nyt kun Rannikko on sivussa, niin Arnoldin panos kasvaa entisestään. Unohtaa emme voi herroja (Jermont) Horton, (Tom) Knight ja (Petri) Virtanen, jotka omalla osaamisellaan voivat hoitaa homman kotiin koska tahansa. Nuoremmasta kaartista Marius Van Andringan kaukoheittovoima on myös otettava huomioon, Toivainen ennakoi.

– Meidän on pystyttävä reagoimaan Katajan puolustusmuutoksiin, saatava syvyyttä ja pallon liikettä omaan hyökkäykseen, sekä saatava Katajan kovimmat korintekijät heittämään kättä vastaan mahdollisimman useasti. Jos näissä onnistumme, niin kolmas voitto Katajasta on mahdollinen, Toiviainen sanoo.