Pyrintö haastaa sunnuntaina sarjakolmosen Kouvot: ”Oman hyökkäyksen on oltava tasapainossa”

© Kuva: Juha Tamminen

Korisliigassa pelataan sunnuntaina yksi ottelu, kun sarjakolmosen Kouvojen vieraaksi Mansikka-ahon urheiluhalliin saapuu seitsemäntenä majaileva Pyrintö.

Pyrinnön ja Kouvojen kaksi aiempaa kohtaamista on kirjattu tiukkojen vääntöjen jälkeen Kouvoille. Ensimmäinen ottelu päättyi marraskuun alussa Kouvolassa kotijoukkueelle 89-80. Joukkueet kohtasivat pari viikkoa myöhemmin Tampereella, ja sillä kertaa Kouvot otti 78-84 vierasvoiton Pyynikiltä.

– Kouvot on yksi sarjan kovimmista porukoista. Joukkueella on erittäin laadukas materiaali, jolle coach (Jyri) Lehtonen antaa tasaisesti vastuuta. Kuka tahansa Kouvojen eturivistä voi iskeä tauluun kovat tilastolukemat. Siksi Kouvoja vastaan pitää pystyä iskemään laadukasta joukkuehyökkäystä, ei niinkään yksittäistä pelaajaa vastaan. Kouvojen hyökkäyksessä korostuu erittäin hyvä pallon liike ja valintojen tekeminen, Pyrinnön valmentaja Pieti Poikola sanoo seuran kotisivuilla.

– Tällä kaudelle Kouvot on parantanut avoimen kentän pelaamistaan. Siksi oman hyökkäyksen on oltava tasapainossa, jotta pääsisimme mahdollisimman hyvästä asemasta puolustamaan. Meidän on nyt löydettävä taas mahdollisimman hyvä keskittyminen ja lopetettava pallon puristaminen. Nyt olemme taas saaneet muutaman ehjän harjoituspäivän alle, joten toivottavasti se edesauttaa hyvää tekemistä, Poikola jatkaa.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.