Milwaukee Bucks kunnioitti entistä legendaansa Bobby Dandridgea nostamalla hänen paitansa hallin kattoon.

Uransa alkuvaiheessa Dandridge muodosti Kareem Abdul-Jabbarin ja Oscar Robertsonin kanssa tehokkaan kolmikon Milwaukeessa. Hän edusti seuraa ensimmäisten yhdeksän kauden ajan ennen kuin siirtyi Washington Bulletsin paitaan. Hän palasi Bucksiin vielä kaudeksi 1981-82 Hän voitti urallaan kaksi mestaruutta, kun hän juhli Milwaukeen kanssa 1971 ja Washingtonissa 1978.

Hän pelasi uransa aikana 839 runkosarjan ottelua ja upotti keskimäärin 18,5 pistettä, otti 6,8 levypalloa ja antoi 3,4 korisyöttöä. Pudotuspeleissä hänen tilastonsa olivat vieläkin vakuuttavammat (20,1/7,7/3,7).

Hän on kahdeksas Milwaukee-pelaaja, jonka paita on nostettu kattoon. Aiemmin kunnian ovat saaneet Oscar Robertson, Junior Bridgeman, Sidney Moncrief, Jon McGlocklin, Bob Lanier, Brian Winters ja Kareem Abdul-Jabbar.