Tampereen Pyrintö on sopinut vuoden mittaisen jatkosopimuksen Ville Pekkolan, 26, kanssa.

Kaudeksi 2011/2012 Tampereelle Lappeenrannan Namikasta siirtynyt 190-senttinen takamies on nostanut Pyrinnössä kausi kaudelta profiiliaan ja on uurastanut kuluneella kaudella 33 ottelussa runsaat 16 minuuttia ottelua kohden viimeistellen 3,7 pistettä per ottelu. Kolmen pisteen heittonsa 40-prosentin tarkkuudella upottanut Namika Lahden kasvatti on ollut tällä kaudella Pyrinnön tarkin kaukoheittäjä.

Pekkolalla on tilillään ennen perjantain kotiottelua Kauhajoen Karhua vastaan 217 Korisliigan runkosarjaottelua, joista 151 Pyrinnön paidassa.

– Pyrinnön ja minun viisivuotissuunnitelman viimeinen vuosi. Hienoa saada jatkaa tutussa ympäristössä ja tutussa porukassa. Pyrinnöstä tuli viimeistään viime kevään myötä itselle se ”oma” joukkue, jossa kaikkein mieluiten pelaa. On ollut hienoa kasvaa osaksi Pyrintöä ja tamperelaista koriskulttuuria. Nautin pelaamisesta Pyrintöfaneille. Ensi vuoden jälkeen opinnot Tampereen yliopistossa loppuvat. Haaveena olisi pelata pari vuotta vain korista ja toivottavasti viisivuotissuunnitelman jälkeen suunnitellaan yhdessä Pyrinnön kanssa uutta kuviota, kommentoi Pekkola Pyrinnön sivuilla.

Pyrinnöllä on kaudesta 2015/16 voimassa olevat sopimukset Antero Lehdon, Topias Palmin, Mikael Sandbergin sekä Ville Pekkolan kanssa.