Suomalaispelaajan seura NCAA:n lopputurnaukseen

© Kuva: Getty Images

Suomalaispelaajien edustamat yliopistojoukkueet kärsivä tappiot konferenssiensa pudotuspeleissä. Oskar Michelsenin Davidson joutui toteamaan VCU:n paremmakseen lukemin 93-73, mutta Davidsonin kausi jatkuu valtakunnallisessa NCAA-turnauksessa.

Koko kauden tappioitta (32/0) pelannut Kentucky ei antanut Floridankaan tulla NCAA-turnauksen mestaruustavoitteiden tielle, vaan eteni SEC-konferenssin finaaliin erinomaisen puolustuksen turvin. Alex Murphylle ottelussa tilastoihin kirjattiin 10 minuuttia, kaksi pistettä sekä neljä levypalloa. Murphyn kauden saldoiksi kertyivät 5,1 pistettä ja 2,0 levypalloa ottelua kohden.

Davidsonin mittava voittoputki katkesi Atlantic 10 -konferenssin välierään, kun VCU pysäytti joukkueen lennon. Michelsen kauhoi 19 minuutissa viisi levypalloa.

Davidson kohtaa NCAA-turnauksen ensimmäisellä kierroksella Iowan.

 


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.