Chicago Bulls putosi viime yönä Cleveland Cavaliersille NBA:n puolivälierissä hävittyään 94-73. Cleveland eteni jatkoon 4-2 voitoin.

Chicagon valmentajan Tom Thibodeaun valmennuspestin uumoillaan olevan lähellä päättymistä, sillä joukkue on yltänyt Thibodeaun aikana vain kerran neljän parhaan joukkoon vuonna 2011. Tuolloin joukkue putosi Miami Heatin käsittelyssä.

Valmentaja kertoo joukkueen tehneen kentällä kaikkensa ja kieltää stressaavansa työpaikkansa puolesta, CBSSports.comin haastattelussa.

– Pelaajat antoivat kentällä kaikkensa. Opin jo kauan sitten, että ei pidä murehtia asioista, joihin ei voi vaikuttaa. Henkilökohtaisesti ajattelen, että niin kauan kun annat kaikkesi voit elää tuloksesta riippumatta. Nytkin minusta tuntuu siltä.

Ensi kaudesta udellessa valmentajan vastaus on selkeä.

– Olen täällä, kunnes he sanovat etten ole. Näin minä asian koen, Thibodeau sanoo.