Susijengi kohtaa tuplaottelussa Belgian: ”Päätavoite on kaksi voittoa”

© Kuva: Juha Tamminen

Susijengi matkusti torstaina Belgiaan jossa se pelaa perjantaina ja lauantaina harjoitusottelut isäntäjoukkuetta vastaan. Sentteri Gerald Lee juniorin mielessä on vain yksi tavoite.

Suomen ensimmäiset harjoitusottelut ovat antaneet viitteitä siitä, että peli on hyvin uomissaan tällä hetkellä.

– Joukkue näyttää tosi hyvältä. Vielä on monta harjoitusmatsia ennen kisoja, joissa voi kehittyä, ”Junnu” korostaa SuomiKoris-sivuston haastattelussa.

Lee joutui jättämään ensimmäisen ottelun Ranskaa vastaan väliin, mutta oli mukana Liettua-ottelussa. Parhaimpaansa 208-senttinen peluri ei ole vielä omien sanojensa mukaan yltänyt.

– Itselläni on ollut vähän vaikeuksia, kun sormi ja nenä menivät pois paikoiltaan. Itsellä on ollut vähän hakemista.

Perjantaina sekä lauantaina vastaan asettuva Belgia on Susijengille tuttu vastustaja edellisistä EM-karsinnoista, jolloin Belgia voitti kotonaan ja Suomi taasen oli parempi omalla maaperällään.

– Päätavoite on kaksi voittoa. Se on aina tavoite. Omalta osaltani toivon auttavani joukkuetta. Puolustaa hyvin ja hyökkäyspäässä tekee sitä mitä osaa, Lee toteaa.

Leen mukaan Suomen pelityylissä ei tulla näkemään suuria muutoksia.

– Meillä on samat periaatteet kuin ennenkin. Puolustuspäässä pitää pelata kuten ennenkin koska olemme pienempiä kuin useimmat vastustajat. Ja hyökkäyspäässä kolmosten pitää upota, Lee päättää.

Jesse Happonen


Barcelona voittaa Napolin – nappaa JÄTTIKERROIN 50.00!

1. Avaa pelitili Betssonille.
2. Talleta 10-100€ – saat talletuksesi tuplana.
3. Saat nyt jättikertoimen 50.00 Barcelonan voitolle Napolista.