Pyrintö etenee maltilla ulkomaalaispelaajien kanssa: ”Alkukesällä on pelaajien markkinat”

© Kuva: Juha Tamminen

Tampereen Pyrinnön ainoa ulkomaalaispelaaja tällä hetkellä on Damon Williams. Päävalmentaja Ilkka Palviaisen mukaan mielenkiintoisia vaihtoehtoja on tarjolla, mutta hän etenee tilanteen suhteen rauhassa.

Palviaisen mukaan vielä sopivaa kohdetta ei ole kuitenkaan löytynyt.

– Pelipaikoille, joille haemme ulkomaalaispelaajia, ei ole vielä löytynyt meidän kriteerejä täyttäviä pelaajia. Koko prosessi kulminoituu siihen, että pitää löytää sopiva pelaaja pelillisesti, persoonallisesti ja budjetillisesti. Haluamme olla maltillisia ja pyrimme hakemaan sellaisen pelaajan, joka pystyy olemaan joukkueessa läpi kauden, Palviainen tähdentää Pyrinnön sivuilla.

Pyrintö ei kiirehdi vahvistuksen kanssa, sillä loppukesästä laatupelaajia on tarjolla edullisempaan hintaan.

– Karusti sanottuna alkukesällä on pelaajien markkinat. Pelaajat pyytävät kovempia rahoja ja ne seurat sekä sarjat, jotka pystyvät maksamaan, signaavat pelaajia. Myöhemmin kesästä on mahdollista saada laadukkaita pelaajia Suomeen ja ylipäätään sarjoihin, joissa palkat eivät ole niin korkealla tasolla.

Palviaisella on tarkkaan tiedossa minkälaista pelaajaa hän havittelee.

– Tällä hetkellä mennään siinä, että meillä on yksi amerikkalainen, josta olemme hyvinkin kiinnostuneita, mutta haluamme mieluummin muutaman vaihtoehdon. Etsimme liikkuvaa yleispelaajaa, jolla on aiempaa kokemusta Euroopasta. Toisena ulkomaalaispelaajana etsimme isoon päähän liikkuvaa isoa laituria.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.