Tampereen Pyrintö on solminut ensi kautta koskevan pelaajasopimuksen Akeem Wrightin, 30, kanssa. Wrightin sopimuksessa on kahden viikon koeaika.

Kansas Staten -yliopistosta valmistunut Wright on Pyrinnölle tuttu pelaaja, sillä joukkue solmi kaksi vuotta takaperin heinäkuun lopulla miehen kanssa sopimuksen pelikaudesta 2013/14. Wright kuitenkin loukkaantui ennen saapumistaan Suomeen. Kuntoutumisen arvioitiin kestävän 1-3 kuukautta, joten Pyrintö päätyi hankkimaan hänen tilalleen Benjamin Raymondin.

Wright palasi aikataulun mukaisesti samana syksynä takaisin pelikentille ja teki sopimuksen Espanjan pääsarja ACB:ssä pelaavaan Blancos De Rueda Valladolidiin. Espanjassa Wright ehti pelata seitsemän ottelua (7,0/4,4) ennen siirtymistään Ukrainan pääsarjaan SK Dinipro Azotin paitaan, jossa hän takoi 10,5 pistettä ja 5,0 levypalloa. Ukrainasta Wright siirtyi Uuden-Seelannin pääsarjaan Waikato Pistonsin riveihin ja pelasi siellä erinomaisen kauden kirjauttaen 18 ottelussa 20,6 pistettä, 7,6 levypalloa, 3,0 syöttöä ja 1,6 riistoa ottelua kohden.

Viime kaudella Wright pelasi Ruotsin pääsarjassa Sundsvall Dragonsin paidassa 41 ottelua, joissa syntyivät tilastot 16,6 pistettä, 9,1 levypalloa, 2,1 syöttöä ja 1,8 riistoa. Kahden pisteen heitot upposivat 49-prosenttisesti ja kaaren takaa osumaprosentti oli 32-%. Sundsvall selviytyi aina Basketliganin välieriin saakka, jossa mestaruuden lopulta vienyt Södertälje kuitenkin oli joukkueelle liian paha vastus.

Wright on pelannut Uudessa-Seelannissa myös kausilla 2011-12 sekä 2012-13, jonka lisäksi miehellä on kokemusta mm. Israelista ja Kanadasta.