Pyrintö-luotsi tyytyväinen vahvistukseen: ”On erittäin urheilullinen ja vahvarakenteinen pelaaja”

© Kuva: Juha Tamminen

Tampereen Pyrintö vahvisti rivejään hankkimalla joukkueeseensa parimetrisen Akeem Wrightin. Päävalmentaja Ilkka Palviainen on iloinen saadessaan Wrightin joukkueeseen.

Wright oli Pyrinnölle ja Palviaiselle jo ennestään tuttu mies.

– Olen tyytyväinen, että neuvottelut Akeemin ja Pyrinnön välillä saivat onnellisen lopun. Tiedän pelaajan aiemmilta vuosilta ja kaikki hänestä saamani palautteet kertovat joukkueeseen liittyvän kovan luokan ammattilaisen. Wright on erittäin urheilullinen ja vahvarakenteinen pelaaja, joka ei ole sidottu yhteen pelipaikkaan hyökkäyspäässä. Miehen erikoisosaamista ovat vahva levypallopelaaminen sekä mid-range heittäminen, Palviainen kuvailee Pyrinnön kotisivuilla.

– Wright erottautui muutamasta muusta kandidaatista edukseen puolustuspään osaamisellaan, joka mahdollistaa meille erilaisia vaihtoehtoja puolustuskonseptimme sisällä ajatelleen yksittäisiä taistelupareja, kuten myös tiettyjen hyökkäysactioneiden tuhoamista. Lisäksi haimme myös tietoisesti tälle pelipaikalle kokenutta pelaajaa, joka mielellään on pelannut aiemmin Euroopassa”

Pyrinnöllä on Wrightin lisäksi pelaajasopimukset tulevasta kaudesta Antero Lehdon, Damon Williamsin, Petri Heinosen, Topias Palmin, Alex Vaenerbergin, Mikael Sandbergin, Ville Pekkolan sekä Osku Heinosen kanssa.

 


Katso MM-kiekon kaikki pelit ilmaiseksi!

  • Leijonien ottelut tarjolla kansainvälisen jääkiekkoliiton ilmaisella livestriimillä.
  • Viralliset maksuttomat livelähetykset myös kaikista muista otteluista finaali mukaan lukien.
  • Vaikka reissun päältä kännykällä tai tabletilla, ilman maksukanavan tilaamista.