KTP:llä mahdollisuus heittää yli kaksimetrinen avausviisikko: ”Nyt on joukkueessa kokoa”

© Kuva: Juha Tamminen

KTP sai joukkueeseensa viimeisen palasensa, kun Devonne Giles liittyy joukkueen vahvuuteen. Kotkalaisille Giles on ennestään tuttu mies, mutta päävalmentaja Anton Mirolyboville Giles on uusi valmennettava.

– Minulla on kokemusta Gilesistä vain viime kaudelta vastustajan puolelta, mutta en ole kuullut hänestä yhtään pahaa sanaa Kotkassa. Devonne on monipuolinen pelaaja, joka pystyy sisäuhkansa lisäksi heittämään myös kauempaa. Tiedämme mitä saamme, Mirolybov sanoo KTP:n sivuilla.

KTP:n aloitusviisikko muuttuu viime kaudesta radikaalisti, mutta ainakin kokoa siitä löytyy. Neljän amerikkalaisen ja Samuel Haanpään kombinaation keskipituus on jotakuinkin kaksi metriä, joten Mirolybov voi halutessaan peluuttaa hyvinkin kookasta viisikkoa. Koko edellä mainittu viisikko on myös meritoitunut levypallopelaajina, joten KTP:n voi odottaa olevan vahva ensi kauden irtopalloissa.

– Nyt on joukkueessa kokoa, mutta myös muut osa-alueet pitäisi olla kunnossa. Yhteiset treenit ovat alkaneet, ja vielä kun saadaan Devonne mukaan, alkaa asiat selkiytyä entisestään, Mirolybov kertoo.


Katso MM-kiekon kaikki pelit ilmaiseksi!

  • Leijonien ottelut tarjolla kansainvälisen jääkiekkoliiton ilmaisella livestriimillä.
  • Viralliset maksuttomat livelähetykset myös kaikista muista otteluista finaali mukaan lukien.
  • Vaikka reissun päältä kännykällä tai tabletilla, ilman maksukanavan tilaamista.