Liettua ja Italia kävivät tiukan taistelun välieräpaikasta, joka lopulta kääntyi jatkoajalla Liettuan eduksi 95-85 (79-79, 37-36).

Ottelu oli koko ajan tasainen ja molemmat joukkueet esittivät hienoa koripalloa ja kovia koreja. Molemmilla joukkueilla oli vielä varsinaisen peliajan viimeisellä minuutilla mahdollisuus ratkaista ottelu, mutta ottelu meni lopulta jatkoajalle. Jatkoajalla Liettua sai pienen yliotteen eikä luovuttanut johtoasemaansa.

Liettuan ykkösnimi oli 26 pistettä nostellut ja 15 levypalloa kahminut Jonas Valanciunas. Jonas Maciulis tilastoi 19/10, Mantas Kalnietis 14 ja 11 korisyöttöä ja Mindaugas Kuzminskas 13. Italian ykkösnimi oli otteluun kuntoutunut Andrea Bargnani, joka heitti 21 pistettä. Marco Belinelli tykitti 18 pinnaa ja Danilo Gallinari 15 ja Alessandro Gentile 12.