Karhu matkaa viikonloppuna Ruotsiin: ”Tunnelmat ovat joukkueessa hyvät”

© Kuva: Juha Tamminen

Lokakuun alku ja Korisliigakausi 2015-2016 häämöttävät jo horisontissa. Ennen sarjakautta, joka alkaa perjantaina 2. päivä lokakuuta Lapualla, Karhu pelaa vielä muutamia harjoitusotteluita. Pelituntumaa saatiin jo runsas viikko sitten, kun Karhu kohtasi kotiluolassa Korihait. Tuo ottelu päättyi tasan, ja Karhulta puuttui riveistä tukku pelimiehiä. Pelaajapulan takia Karhu joutui peruuttamaan viime viikonlopulle suunnitellun pelin Nokialla.

Tulevana viikonloppuna Karhu matkaa Ruotsiin pelaamaan Uumajan ja Sundsvallin joukkueita vastaan. Ja kohtaa karhulauma meren toisella puolella samana viikonloppuna myös rakkaat Korikobrat. Tuleva pelimatkakin oli uhattuna, sillä AKT:n ja muiden ay-liikkeiden työtaistelu perjantaina pysäyttää lähes koko maan. Onneksi kaikki palaset saatiin kuitenkin kohdalleen ja matka toteutuu.

– Kyllä me Ruotsiin lähdetään, mutta hiukan muuttui meidän matkaohjelma. Eli lähdemme matkaan Kauhajoelta perjantaiaamuna klo 3.15. Laivan lähtöä aikaistettiin reilu kolmella tunnilla eli laiva lähtee klo 5.45 Vaasasta ja lakkoilu alkaa klo 6, joten pääsemme siis kuitenkin matkaan, Karhun päävalmentaja Sami Toiviainen valottaa Karhun sivuilla.

Karhu on saanut nippunsa kokoon ja Toiviainen lähtee joukkoineen hyvillä mielin Ruotsiin.

– Tunnelmat ovat joukkueessa hyvät. Lucas ja Cade saapuivat viikonloppuna Kauhajoelle ja ovat olleet mukana treeneissä maanantaista alkaen. Molemmat ovat hyvässä kunnossa ja sopeutuneet muutenkin joukkueeseen hyvin.

– Treeneissä käymme läpi perusteita meidän pelaamisesta, eli aika lailla perusjuttua näin pre-seasonin alla. Yritetään olla kiirehtimättä eli keskittyä hyökkäyspäässä muutamiin hyökkäyspeleihin, ja pakkipäässä käymme läpi palloskriinipelaamista sekä apupuolustuksen sääntöjä/sijoittumista, Toiviainen valottaa.


Katso MM-kiekon kaikki pelit ilmaiseksi!

  • Leijonien ottelut tarjolla kansainvälisen jääkiekkoliiton ilmaisella livestriimillä.
  • Viralliset maksuttomat livelähetykset myös kaikista muista otteluista finaali mukaan lukien.
  • Vaikka reissun päältä kännykällä tai tabletilla, ilman maksukanavan tilaamista.