Kouvoilla kaksi harjoitusottelua viikonloppuna

Kouvot on tulessa viikonloppuna kahdessa harjoitusottelussa, kun se kohtaa ensin perjantaina KTP:n ja sitten lauantaina on vuorossa uusintaottelu Seagullsia vastaan.

Kouvot kohtaa KTP Basketin perjantaina Kotkassa. Ottelu alajuoksun Steveco Areenalla alkaa klo 18.00. Kouvot pelaa ensimmäisen ja samalla ainoan harjoitusottelun kotiyleisönsä edessä Mansikka-aholla tulevana lauantaina, kun Seagulls saapuu Kouvolaan.

Joukkueet kohtasivat toisensa jo kuluvan viikon tiistaina Töölön kisahallissa. Mielenkiintoinen ja vauhdikas ottelu päättyi lopulta tasatulokseen 73-73 (42-34), kun Kouvojen Alexander Madsen tasoitti ottelun vaivaiset kolme sekuntia ennen päätössummeria. Jatkoaikaa ei ottelussa pelattu.

Kauden viimeiset harjoitusottelunsa Kouvot pelaa reilun viikon kuluttua Salossa. Vilppaan järjestämässä perinteisessä Piihotel–turnauksessa kouvolalaiset kohtaavat lauantaina Suomenlahden vastarannalta tulevan Tallinnalaisen Kalevin ja sunnuntaina sarjanousija BC Nokian.


Katso MM-kiekon kaikki pelit ilmaiseksi!

  • Leijonien ottelut tarjolla kansainvälisen jääkiekkoliiton ilmaisella livestriimillä.
  • Viralliset maksuttomat livelähetykset myös kaikista muista otteluista finaali mukaan lukien.
  • Vaikka reissun päältä kännykällä tai tabletilla, ilman maksukanavan tilaamista.