Italian tähtipelaaja avautuu: ”On skandaali että vain 12 maata pääsee olympialaisiin”

Italian tähtipelaajiin lukeutuva Denver Nuggetsin Danilo Gallinari aikoo olla mukana ensi heinäkuussa, kun Italia taistelee pääsylipusta Rioon olympiakarsinnoissa. Mies ihmettelee kuitenkin, kuinka vaikeaa joukkueen selviytyminen kisoihin tulee olemaan järjestelmän vuoksi.

– Karsinnat tulevat olemaan kovemmat kuin EM-kisat. Emme vielä edes tiedä kuinka maajoukkueet kutsutaan tulevaan kolmeen karsintaturnaukseen. Jatkoonpääsy tulee olemaan todella vaikeaa. On skandaali että vain 12 maata pääsee olympialaisiin. EM-kisoissa jaetut kaksi olympiapaikkaa eivät todellakaan riitä, sillä viime vuoden Espanjan MM-kisoissa kahdeksan parhaan joukossa oli kuusi Euroopan maata. Sääntöjä on muutettava. EM-kisat ovat maailman kovatasoisin turnaus, joten olisi reilua jos useampaa Euroopan maata palkittaisiin, Gallinari avautuu La Gazzetta dell Sportille.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.