Tampereen Pyrinnön kasvatit Justus Kilpinen ja Lassi Kilpinen ovat solmineet pelaajasopimuksen Pyrinnön Korisliiga-joukkueen kanssa.

Veljekset harjoittelevat Korisliiga-joukkueen kanssa, mutta pelaavat ainakin alkukaudesta Pyrinnön Divari A -joukkueessa.

192-senttinen ja 22-vuotias Justus Kilpinen on pelannut viimeiset neljä kautta pääosin Pyrinnön kakkosjoukkueessa Divari A:ta, jossa hän teki viime kaudella 11,3 pistettä ja haki 4,5 levypalloa ottelua kohden. Debyyttinsä Korisliigassa Justus teki jo kaudella 2012/2013. Viime kaudella hän esiintyi Pyrinnön Korisliiga-joukkueessa 8 pelin verran 1,3 pisteen keskiarvolla.

Justuksen kaksoisveli Lassi Kilpinen kärsi viime kaudella loukkaantumisista, mutta ehti pelata Divari A:ssa 15 ottelua 5,8 pisteen, 2,9 levypallon ja 2,2 syötön keskiarvoilla. 185-senttinen takamies sai myös tulikasteensa Korisliigassa viime kaudella pelaten Pyrinnön paidassa kaksi Korisliiga-ottelua

Pyrinnöllä on Kilpisten lisäksi pelaajasopimukset Chukwudiebere Maduabumin, Antero Lehdon, Damon Williamsin, Akeem Wrightin, Topias Palmin, Petri Heinosen, Osku Heinosen, Alex Vaenerbergin, Ville Pekkolan ja Mikael Sandbergin kanssa.

Korisliiga alkaa Pyrinnön osalta lauantaina 3.10. vierasottelulla Salon Vilpasta vastaan. Kauden ensimmäinen kotiottelu pelataan Pyynikin palloiluhallissa keskiviikkona 7.10. Joensuun Katajaa vastaan.