Washington Wizardsin Jared Dudley paljasti Washington Postissa yököttävimmän joukkuekaverinsa. Kyseenalaisen kunnian sai Dudleyn kanssa samaan aikaan Charlottessa pelannut Adam Morrison.

Kaksikko edusti Charlottea yhdessä kahden kauden ajan. Dudleyn mukaan Morrison jätti häneen lähtemättömän vaikutuksen, muttei välttämättä niin positiivisessa mielessä.

– Hän ei koskaan käynyt suihkussa, hän jauhoi purutupakkaa ja syljeskeli koko ajan ja hänellä oli samat kolme poolopaitaa koko vuoden. Hän tienasi paljon siihen aikaan. Hän oli diabeteksen keulakuva, hän teki kaikkea, oli yliopistopelien kannessa, hän oli kaikkialla ja hän oli selvästi pahin ja kuvottavin. Gerald Wallace pakotti hänet kerran suihkuun. Pakotti hänet. Kuvittele sitä. Kuvittele, että aikuinen mies pakotettiin suihkuun. Hänen pitäisi hävetä itseään, Dudley latasi lehden haastattelussa.

Morrison oli vuoden 2006 varaustilaisuuden kolmas valinta ja pelasi NBA:ssa yhteensä neljän kauden ajan voittaen kahdesti mestaruuden Lakersin paidassa. Hänen roolinsa mestaruusjoukkueessa jäi kuitenkin vähäiseksi. Hän sairasti ykköstyypin diabetesta ja oli näkyvä keulakuva sairaudelle. Hän lopetti uransa vuonna 2012. 31-vuotias Morrison jakaa nykyään valmennusoppeja Gonzagan yliopistossa.