Karhu murskasi Katajan, KTP jatkaa edelleen ilman voittoa

Kauhajoen Karhu otti Joensuun Katajalta heti ottelun alussa luulot pois ja marssi komeaan voittoon lukemin 100-69. Karhu oli läpi ottelun kuskin paikalla sen jälkeen kun oli vienyt ensimmäisen neljänneksen tylysti 31-12. Katajan kiri ei lähtenyt missään kohtaa käyntiin ja näin joukkueen kolmen ottelun voittoputki katkesi.

Karhun paras pistemies oli James Weatherspoon, joka pussitti 22 pistettä. Katajan lähes ainoa onnistuja oli Lamayn Wilson 20 pisteellään.

Illan toisessa ottelussa Salon Vilpas jatkoi KTP Basketin synkkää alkukautta voittamalla selkeästi 79-60. Vilpas oli tasaisesti joka jaksossa muutaman pisteen parempi.  Salolaisten pisteet jakautuivat tasaisesti. Eniten merkittiin Okko Järvelle, joka pussitti 16.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.