KTP-Basket saapuu Tampereen Pyrinnön vieraaksi Pyynikille perjantain ainoassa Korisliigan ottelussa.

Viime kaudella pronssia juhlineen KTP:n alkukausi on ollut vaikea, kun joukkue on onnistunut voittamaan yhdeksästä Korisliigan ottelustaan vain yhden. Kotkalaiset pelaavat kotimaan lisäksi FIBA Europe Cupia, jossa trendi on ollut samanlainen: kolmesta ottelustaan Kotka on hävinnyt jokaisen.

Pyrintö taas lähtee otteluun lievästi uudistuneena, kun nigerialaissentteri Chukwudiebere Maduabum sai lähtöpassit alkuviikolla ja hänen tilalleen hankittiin Euroliigassa marinoitu kehäkettu Ricky Minard. Minardin esiintyminen perjantaina Pyrintö-paidassa on vielä epävarmaa.

– Kotkan alkukausi on ollut haastava ja joukkue hakee vielä muotoaan. KTP:llä on erittäin kookas joukkue joka haastaa meidät varmasti etenkin korinaluskahinoissa. Uuden takamiehen myötä joukkue on saanut selvästi muutamia uusia optioita hyökkäykseensä. Meillä on joukkueena todistettava itsemme uudelleen Pyynikin vaativalle kotiyleisölle. Puolustuksen intensiteetti ja tilannekovuus on painettava tappiin saakka pysäyttääksemme vastustajamme. Hyökkäyksessä puolestaan pallon liikuttamien Kotkan isokokoista joukkuetta vastaan on avainasemassa. Edelliseen otteluun useat pelaajamme nostivat henkilökohtaisesti tasoaan. Jos sama trendi jatkuu myös joukkueena onnistumiselle en näe mitään estettä, Pyrinnön päävalmentaja Ilkka Palviainen sanoo seuran sivuilla.

Pyrintö – KTP-Basket Pyynikin palloiluhallilla perjantaina 13.11. kello 18:30.