Bisons Kouvoja vahvempi Korisliigan kärkikamppailussa

Loimaan Bisons kaatoi kotonaan Korisliigaa johtavan Kouvot 80-64. Bisons nousi samalla liigan toiselle sijalle. Loimaalaiset ottivat ottelun komennon jo avausneljänneksellä ja tauolla Bisons johti jo yhdeksällä pisteellä 38-29. Johto tuplaantui kolmannella neljänneksellä, jonka Bisons voitti 27-18.

Bisons teki eroa eritoten kaaren takaa, sillä se upotti kymmenen kolmen pisteen heittoa Kouvojen kuutta vastaan. Jacob Burtschi pommitti kolmosia yhteensä kymmenen, joista puolet meni sisään. Mies siis teki 17 pisteestään peräti 15 kolmosilla.

Bisonsin paras pistemies oli 20 pistettä tehnyt Ike Udanoh, joka säesti hyvää esitystä kotijoukkueen korkeimmalla levypallomäärällä (6). Kouvojen David Gonzalvez ja DJ Richardson tekivät vieraille 16 pistettä mieheen. Thomas Gipson oli ottelun levypallokuningas yhdeksällä levypallollaan.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.