Kouvojen päävalmentaja: ”Meillä on itsetutkiskelun paikka”

Voitokkaan alkukauden pelanneen Kouvojen pelillinen kurssi on kääntynyt päälaelleen viime aikoina. Joukkue on hävinnyt viidestä viime pelistään peräti neljä. Eilen Helsinki Seagulls osoittautui kovemmaksi luvuin 62-66.

Kouvojen päävalmentaja Jyri Lehtonen näki ottelussa silti paljon hyvääkin.

– Meillä on itsetutkiskelun paikka miksi näin kävi. En pysty edes vielä tällä hetkellä analysoimaan ensimmäistä puoliaikaa. Se on oikeastaan ihan sama mitä me tehdään taktisesti jos meidän efortti ja intensiteetti puolustuksessa ei ole parempi koska efortti tuo sitten taas aggressiivisuutta hyökkäyspäähän. Se miten me noustiin tähän peliin mukaan, kuinka aggressiivisia me oltiin ja saatiin menetyksiä vastustajalle oli hyvä. Samaan aikaan kuitenkin meidän viimeistely oli toisessa päässä heikkoa. Jonkun verran tuli missejä joita ei olisi tarvinnut tulla. Laskin pelin aikana, että meillä oli yhdeksän törkeän laadukasta puolustusposessionia neljännen jakson puolivälin molemmin puolin, mutta toisessa päässä kolmoset nuoli rautoja eikä saatu nopeita hyökkäyksiä tehtyä. Alle kaksi minuuttia jäljellä ja +3 sekä yksi vapari meille niin siitä pitää olla vähän lähempänä voittoa kuin kuuden pinnan tappio. Peli sai arvoisensa lopun sillä oli Seagullsin hyvyyttä, että he ottivat johdon ensimmäisellä puoliajalla, toisella puoliajalla oli meidän hyvyyttä kun tultiin rinnalle ja ohi. Harmittava tappio, mutta kolmas ja neljäs jakso tietysti lämmittää. Ensimmäinen puoliaika täytyy analysoida tarkasti, Lehtonen kertoo seuran verkkosivuilla.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.