NBA:n marraskuun parhaat valittu

NBA:n marraskuun parhaat pelaajat nimettiin. Läntisestä konferenssista kunnian sai odotetusti Stephen Curry ja itäisestä palkittiin Paul George.

Curryn johtama Golden State Warriors on voittanut kaikki tähänastiset ottelunsa ja Curry on samalla NBA:n pistetilaston ykkönen (31,6) ja heittänyt myös eniten kolmosia sisään. Marraskuun aikana hän upotti peräti 77 kolmosta, jolla hän rikkoi yhden kuukauden aikana onnistuneiden kolmosten ennätyksen. Edellinenkin oli tosin Curryn nimissä maaliskuulta. Hän on heittänyt pelitilanneheittonsa uskomattomalla 51,2 prosentin tarkkuudella ja peräti 44,5 prosentin tarkkuudella kolmoskaaren takaa. Hän teki vähintään 40 pistettä peräti viidesti mukaan lukien 53 pistettä New Orleansia vastaan.

George on sen sijaan esiintynyt väkevästi Indiana Pacersin paidassa. Hän on NBA:n pistetilaston nelonen 27,2 pisteen keskiarvolla ja hän on ottanut 8,1 levypalloa, antanut 4,4 korisyöttöä ja napannut 1,56 riistoa. Heitti marraskuun aikana yhteensä 51 kolmosta sisään ollen NBA:n tilastoissa kolmantena. Lisäksi hän tehtaili vähintään 20 pistettä 12 peräkkäisessä ottelussa. Mukaan mahtui myös 40 pisteen ilta Washingtonia vastaan.


Katso MM-kiekon kaikki pelit ilmaiseksi!

  • Leijonien ottelut tarjolla kansainvälisen jääkiekkoliiton ilmaisella livestriimillä.
  • Viralliset maksuttomat livelähetykset myös kaikista muista otteluista finaali mukaan lukien.
  • Vaikka reissun päältä kännykällä tai tabletilla, ilman maksukanavan tilaamista.